Η ομάδα

πίσω από την εμπειρία

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΥΖΙΚΑΣ

O Αλέξανδρος Μπουζίκας είναι βραβευμένος ως ο Καλύτερος Έλληνας Οινοχόος στην Ελλάδα (2017). Είναι πιστοποιημένος Sommelier από́ την παγκόσμια ένωση Sommelier A.S.I, κατέχει των τίτλο Advance από́ το Court Of Master Sommelier και είναι εισηγητής στην σχολή Genius in Gastronomy. Επίσης φέρει τον τίτλο του Brand Ambassador της εταιρίας ποτηριών Riedel The Wine Glass Company.

Συνοδευτικά κρασιού
bouzikas
bouzikas_red wine

ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

Τεχνικός αμπελουργίας και οινολογίας, γρήγορα κατάλαβε ότι του ταιριάζει περισσότερο η διαδικασία της Οινοχοΐας. Μας συστήνει μια νέα σχολή οινοποιών με κρασιά στα οποία υπάρχει ελάχιστη παρέμβαση τόσο στο έδαφος όσο και τη διαδικασία οινοποίησης. Ωστόσο, πάνω απ’ όλα σέβεται όλες τις μεθόδους και αρχές οινοποίησης και είναι πρόθυμος να τις μοιραστεί με το κοινό του Blé Vin.

Φιάλη κρασιού
kyriakidis
Φιάλη κρασιού

ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Έχοντας σφαιρική εκπαίδευση στις διαφορετικές διαδικασίες οινοποίησης κατέχοντας το τίτλο wine professional από τη σχολή Geniusin Gastronomy και το τίτλο WSET level 2 in Wines & Spirits της WSPC., αποφάσισε ότι του αρέσουν περισσότερο τα πιο εκλεπτυσμένα και στρογγυλεμένα κρασιά, όμως θα τον δείτε να σερβίρει και κρασιά χαμηλής παρεμβατικότητας.

Φιάλη κρασιού
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΥΖΙAΚΑΣ
Φιάλες κρασιού